Bucak Kaymakamı Kuruca orucunu vatandaş sofrasında açtı

Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Çavuşlar Mahallesi sakinlerinden Ayşe Evmez’in hanesine konuk olarak iftarını vatandaşla birlikte açtı. Ziyarette aile bireyleriyle yakından ilgilenen Kuruca, mahalle kültürünün ve dayanışmanın önemine değindi.

Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Ramazan ayının manevi iklimini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

Akşam saatlerinde Çavuşlar Mahallesi’ne giden Kaymakam Kuruca’ya, eşi Eda Kuruca ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Göker eşlik etti. Ayşe Evmez’in evine misafir olan heyet, ezanın okunmasıyla birlikte yer sofrasında oruçlarını açtı.

Bucak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, " İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA, eşi Sayın Eda Kuruca Hanımefendi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Ali Göker ile birlikte Çavuşlar Mahallesi’nde ikamet eden Sayın Ayşe Evmez’in hanesine misafir olarak iftarlarını açtılar.

Kaymakam KURUCA, nazik misafirperverliğinden dolayı Sayın Ayşe Evmez’e teşekkürlerini iletti. " ifadeleirne yer verildi.

Can Kazım Kurucaiftar sofrasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.