BUCAK KONAK MAHALLESİNDE DRENAJ ÇALIŞMASI

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürüyor. Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Konak mahallesinde yağmur yağışları ile birlikte sokaklarda biriken suları drenaj kanallarına aktarma çalışmaları başladı.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürüyor.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Konak mahallesinde yağmur yağışları ile birlikte sokaklarda biriken suları drenaj kanallarına aktarma çalışmaları başladı. Çalışmaları beraberinde Belediye Başkan Vekili Yasin Çiçek, belediye Meclis Üyesi Ayşegül Altınsoy, Ahmet Gezmez ve birim müdürleri ile birlikte yerinde inceleyen Emrullah Ünal “Konak Mahallesinden uzun yıllardır yağışlarda biriken yağmur sularından dolayı şikayetler alıyorduk. Mahallemizin Genç Osman Caddesinde yağmur sularını tahliye etmek için Emniyet Müdürlüğü binası yanından başlayıp Hükümet Konağına kadar hatta çalışma yapılacak” dedi.

Belediye Başkanı Ünal, Konak Mahallesinde çalışma yapılan sokak ve caddelerde zaman zaman yol kapatması yaşanacağından vatandaşlardan özür dileyerek anlayış göstermeleri dile getirdi.

bucak drenaj çalışmasıBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.