Bucak KYK, +1 Arkadaşım Farkındalık Yürüyüşü Düzenledi

21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü dolayısıyla Bucak'ta yürüyüş düzenledi. Bucak üçgen kavşaktan belediye önüne kadar gerçekleştirilen yürüyüşte Down Sendromuna dikkat çekildi. Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bucak KYK'nın düzenlediği yürüyüşe,Bucak Kaymakamı ve Belediye başkan …

21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü dolayısıyla Bucak’ta yürüyüş düzenledi. Bucak üçgen kavşaktan belediye önüne kadar  gerçekleştirilen yürüyüşte Down Sendromuna dikkat çekildi.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bucak KYK’nın düzenlediği yürüyüşe,Bucak Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Yalçın Sezgin, Bucak Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü, İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Bucak halkı destek verdi.

Yürüyüşü cumhuriyet meydanında özel çocukların oluşturduğu  mehter takımı karşıladı. mini bir konser verdi. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Özel Eğitim Merkezleri ve okullarında eğitim gören öğrencilerin mehter gösterisinden sonra program sona erdi. Özel çocukların yaptığı gösteriler vatandaşlardan büyük alkış aldı

21 Mart Down Sendromu Farkındalık günüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.