Bucak Melekler Derneğinden Geleneksel 7'den 77'ye Aşure Etkinliği

Bucak Melekler Derneği, Muharrem Ayı sebebiyle gelenekleri yaşatmak için 2022 yılında da aşure etkinliği düzenledi.

Bucak Melekler Derneği, Muharrem Ayı sebebiyle gelenekleri yaşatmak için 2022 yılında da aşure etkinliği düzenledi.

Geçtiğimiz sene koronavirüs kısıtlamaları kapsamında yapılan “7’den 77’ye Aşure” etkinliği bu yıl daha geniş kapsamlı yapıldı. Etkinliğe, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlikte özel gereksinimli çocuklar ile yakından ilgilenen Dernek Başkanı İlknur Özkurt, ilk aşureyi de özel çocuklar ile birlikte dağıttı. 

“GELENEKSELLEŞTİRİYORUZ”

Bucak Melekler Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliğini geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Başkan İlknur Özkurt “Aşure paylaşmaktır, dayanışmadır, sevgidir. Biz de Bucak Melekler Derneği olarak aşuremizi bu duygularla kardık. Bu güzel duyguları özel çocuklarımız ve ailelerimiz ile birlikte hissetmenin mutluluğunu yaşadık. Geçtiğimiz senelerde de düzenlemiş olduğumuz aşure etkinliğimizi artık gelenekselleştiriyoruz. Katılımlarından dolayı yönetim kurulu üyelerimizi, öğrencilerimiz ve ailelerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bucak Melekler DerneğiAşure etkinliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.