Bucak Organize sanayi Müdürlüğü Eğitimde Yeni Projeler Peşinde

Bucak Organize sanayi Müdürlüğü olarak BOSB MTA Lisesine makina yardımı yapmış ve CNC tezgahı ihalesini gerçekleştirmişti.

Bucak Organize sanayi Müdürlüğü olarak BOSB MTA Lisesine makina  yardımı yapmış ve CNC tezgahı ihalesini gerçekleştirmişti.  

BOSB MTA Lisesini Bölgenin en işler aranılan ,kalifiye elaman yetiştiren  okulu haline getirmek olduğunu belirten yetkililer durmak bilmiyor.

Yeni Porjeleri olduğunu söyleyen BOSB müdürü Binnur Çıra Çiğri " Bucak Organize Sanayi Bölgesi olarak; BOSB Yön. Kur. Başkanımız Hasan Yalçın Meçikoğlu, Mermerciler Derneği başkanı Hasan Kurt, Müteşebbis heyet üyemiz İbrahim Sert, BOSB MTA Lisemiz müdürü Ayşe Ünal ve Baka uzmanları ile birlikte Afyon' da İşçehisar Mermer İhtisas Osb yı ve yeni kurulan Mermer Akademisini ziyarette bulunduk. Ziyaretimizde yönetim Kurulu Başkanı Adnan Demirel, Osb Müdürü Muhammed Bacaksız ve ajans yetkilileri ev sahipliği yaparak, bizleri kurulan Mermer Akademesi hakkında bilgilendirdiler. Mermer CNC tezgahlarında yazdırdıkları isimliklerimizi de hediye ettiler. Kendilerine her şey için teşekkür ediyor, Bucak için de güzel projeler imza atmayı hedefliyoruz" dedi

Bucak Organize Sanayi MüdürlüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.