Bucak Orman İşletme Müdürlüğü 10 Bin 400 Fidan Dağıttı

Burdur'un Bucak İlçesi'nde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 10 bin 400 adet ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 10 bin 400 adet ücretsiz fidan dağıtımı Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy ve orman personeli katıldı.

Kamyonete yüklenen ve orman personeli tarafından dağıtılan ücretsiz fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Bakanlığın koordinesinde düzenlenen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttıklarını belirterek, “Bucak'ın büyük kısmı ormanlarla kaplı. Bu ormanlarımızı korumak istiyoruz. Gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz. Ağaç kesmek yerine yeni ağaçlarla nefes olmak istiyoruz. Bu yüzden ağaç dikimini teşvik etmek amacıyla bu etkinliği düzenliyoruz. Kızılçam, Ceviz, Badem, Fıstıkçamı, Sedir, Karaservi
Maviservi, Ihlamur, Lavanta olmak üzere toplam 10 bin 400 fidan dağıttık” şeklinde konuştu.

Orman İşletme MüdürlüğüMilli Ağaçlandırma GünüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.