Bucak Özel Akademi Hastanesi’nde Bir Doktor Hasta Kabülüne Başladı

Bucak ilçesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. İbrahim Levent Arıcan, Özel Academi Hastanesi'nde görev yapmaya başladı

Bucak ilçesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. İbrahim Levent Arıcan, Özel Academi Hastanesi’nde görev yapmaya başladı.

Konuyla ilgili olarak Özel Akademi Hastanesi’nden yapılan açıklamada “Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. İbrahim Levent Arıcan, hastanemizde görev yapmaya başlamıştır.1962 doğumlu Dr. Arıcan, daha önce GATA Ortopedi Servisinde, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi’nde, Kemer Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak, Korkuteli Devlet Hastanesi’nde, Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi’nde, Antalya Özel Medline Hastanesi’nde, Isparta Özel Meddem Hastanesi’nde, Antalya Özel Uncalı Meydan Hastanesi’nde ve Antalya Meydan Tıp Merkezi’nde görev yapmıştır” denildi.

Ortopedi ve travmatoloji alanlarında Bucak halkına hizmet vermeye başlayacak olan Dr. İbrahim Levent Arıcan, Özel Akademi Hastanesi’nde hasta kabülüne başladı.

özel akademi hastanesi uncalıibrahim levend arıcanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.