Bucak Saadet Partisinden yeni seçilen CHP Başkanına Ziyaret

Saadet Partisi Bucak İlçe Başkanı Sayın Osman Kızıltan ve Yönetim Kurulu, İlçe Başkanımız Av. Ahmet Sedat Oktay’a hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Oktay, Saadet Partisi’nin Millet İttifakı’nda yer almasıyla mevcut iktidar tarafından oluşturulmaya çalışılan toplumsal ayrışma …

Saadet Partisi Bucak İlçe Başkanı Sayın Osman Kızıltan ve Yönetim Kurulu, İlçe Başkanımız Av. Ahmet Sedat Oktay’a hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu.

Oktay, Saadet Partisi’nin Millet İttifakı’nda yer almasıyla mevcut iktidar tarafından oluşturulmaya çalışılan toplumsal ayrışma ve kutuplaşmanın önemli ölçüde azaldığını vurguladı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Kızıltan ise “26 Ocak 1974 tarihinde kurulan Milli Selamet Partisi-Cumhuriyet Halk Partisi Koalisyonu’nun 1971 yılında tamamen yasaklanan haşhaş ekimi yasağını ABD’ye rağmen kısmen kaldırdığını, İmam Hatip okullarının orta kısımlarıyla birlikte tekrar açıldığını, Vekil imamların asıl kadroya geçişlerinin sağlandığını, Kıbrıs Barış Harekatı’nın yapıldığını” hatırlattı.

Dünyanın gündeminde olan Kudüs ve Filistin Meselesi’ne ilişkin olarak da Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer partilerle ortak tepki koymaları gerektiğini belirten Kızıltan’a, CHP Bucak İlçe Başkanı Oktay destek sözü verdi.

Başkan Oktay “CHP, Filistin’in bağımsız bir devlet olarak varlık göstermesini uluslararası hukukun ve vicdanın gereği olduğunu düşünüyor. Trump’ın ortaya attığı Sözde Barış Sözleşmesine karşı Saadet Partisi’yle ortak eylem ve tutum geliştirmeye hazırız” dedi.

CHP İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, Bucak Belediye Meclis Üyesi Recep Mutlucan ve CHP Bucak Eğitim Sekreteri Hasan Hüseyin Çepni ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi İlçe Başkanı Osman Kızıltan’a, Kadir Balcı’ya, Mustafa Kirişcan’a, Önder Dutlu’ya ve Ramazan Kayabaş’a ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Saadet Partisi Heyeti, Başkan Oktay’a Necmettin Erbakan’ın “Davam” adlı kitabını hediye etti.

Osman KızıltanAhmet Sedat OktayTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.