Bucak Sağlık Yüksekokulu'nda görev değişimi

Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun kuruluşundan bu yana Müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Soner Dönmez, görevini Doç. Dr. Ömer Gürkan Dilek'e devretti.

Bucak Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü Görev Değişikliği

Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun kuruluşundan bu yana Müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Soner Dönmez, görevini Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Doç. Dr. Ömer Gürkan Dilek'e devretti. Devir teslim töreni, okulun akademik ve idari kadrosunun katılımıyla saat 14.00'te Bucak Sağlık Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

Çiçek Takdimi ile Görev Devri

Program kapsamında Doç. Dr. Soner Dönmez, görevi devralan Doç. Dr. Ömer Gürkan Dilek'e çiçek takdim etti. Dilek ise Dönmez'e çiçek takdiminde bulundu.

Dönmez'den Dilek'e Başarı Dilekleri

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Doç. Dr. Soner Dönmez, yeni göreve başlayan Dilek'e yeni görevinde başarılar diledi.

Dilek'ten Teşekkür ve İyi Dilekler

Devir teslim töreninde konuşma yapan Bucak Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Gürkan Dilek, MAKÜ Veteriner Fakültesi'nde görevliyken 12 Eylül Salı günü Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atandığını belirterek, görevi devraldığı Doç. Dr. Soner Dönmez'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bucak Sağlık YüksekokulugörevdeğişimÖmer Gürkan DilekTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.