Bucak salebi TBMM görüşmelerinde ağızları tatlandırdı

Bucak Salebi, 2024 TBMM görüşmelerinde tanıtıldı! Burdur'un vazgeçilmezi, AK Parti milletvekilleri ve yöneticiler tarafından bakanlara ve meclis personeline ikram edildi.

Bucak’ın tanıtımı için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 2024 yılı Merkezi Bütçe görüşmelerinde kış aylarında Burdur’un vazgeçilmezi, coğrafi işaretli Bucak Salebi bakanlara, milletvekillerine, basına ve meclis personeline ikram edildi.
Bakanlara ve milletvekillerine Bucak Salebi’ni Burdur AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Ardahan İl Koordinatörü Volkan Mengi, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte dağıttılar.

Burdur Gazetesi

TBMMgörüşmebütçeAK PartiBurdursalepson dakikaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.