Bucak Sanayi Kooperatifinde Başkan Kemal Kasap güven tazeledi

Burdur'un Bucak ilçesinde Sanayi Kooperatifinde seçimli genel kurul tamamlandı. Mevcut Başkan Kemal Kasap güven tazeledi. Detaylar haberimizde...

Burdur'un Bucak ilçesinde Sanayi Kooperatifinde seçimli genel kurul tamamlandı. Mevcut Başkan Kemal Kasap güven tazeledi.

27 Nisan Cumartesi günü saat 10:00'da Bucak Sanayi Kooperatifinde 2 adayın yarıştığı seçimli genel kurul yapıldı. İsmail Arlı ve mevcut başkan Kemal Kasap'ın aday olduğu Bucak Sanayi Kooperatifindeki seçim heyecanı tamamlandı.

Gündem maddeleri kapsamında Bucak Sanayi Kooperatifinde bir araya gelen üyeler, başkanını seçti. Genel kurul gündem maddesi kapsamında seçimin açık mı kapalı mı olması hususunda yapılan oylama sonucunda oy çokluğu ile açık oylama yapılması kararlaştırıldı.

Açık oylama ile yapılan seçim sonrasında Bucak Sanayi Kooperatifi Kemal Kasap, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Yönetim Kurulu Asil Liste

Kemal Kasap, Yılmaz Duru, Mehmet Albayrak, Bilal Kızıltan, Osman Mutlu

Yönetim Kurulu Yedek Liste

Yunus Çetin Kaya, Mustafa İnal, Adem Erdoğdu, Alim Kurt, Adem Atasoy

Denetim Kurulu Asil Liste

İbrahim Ethem Gökmen, Ethem Şener

Denetim Kurulu Yedek Liste

Halil Öğütlü

Bucak Sanayi KooperatifiKemal KasapgüvenTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.