Bucak Sanayi Mahallesi'nde geleneksel iftar sofrası! Çok sayıda vatandaş katıldı

Burdur'un Bucak ilçesi Sanayi Mahallesinde, muhtar Gülizar Uğur tarafından düzenlenen geleneksel iftar sofrası bu yıl da kuruldu. Sanayi mahallesi iftar sofrasına çok sayıda vatandaş katıldı.

Burdur'un Bucak ilçesi Sanayi Mahallesi'nde 31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Muhtar Gülizar Uğur'un daveti üzerine geleneksel iftar sofrası kuruldu.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar sofrasında mahalle sakinleri bir araya gelerek hem Ramazan ayının manevi atmosferini yaşadılar hem de komşuluk ilişkilerini güçlendirdiler.

Mahalle sakinleri, iftar sofrasının düzenlenmesinden dolayı Muhtar Gülizar Uğur'a teşekkür ettiler.

Muhtar Gülizar Uğur ise yaptığı açıklamada, "Bu geleneksel iftar sofrasını her yıl düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle mahalle sakinlerimiz bir araya gelerek hem Ramazan ayının manevi atmosferini yaşıyorlar hem de komşuluk ilişkilerini güçlendiriyorlar. Katılımlarından dolayı tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İftar sofrası, mahalle sakinlerinin sohbet etmesi ve kaynaşması için güzel bir ortam oluşturdu.

Bu tür geleneksel etkinliklerin mahalle kültürüne katkıda bulunması ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmesi açısından önemli olduğu belirtildi.

Sanayi mahallesigelenekiftar sofrasıiftarGülizar UğurTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.