Bucak Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Bucak Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin 41.olağan genel kurulu bugün yapıldı.

Bucak Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 41.olağan genel kurulu bugün yapıldı.Genel kurula Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler, Belediye Meclis üyeleri, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Civan,kooperatif üyeleri ve misafirler katıldı.

Açılış konulmasını Bucak Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan yaptı ve Divan teşekkülü gerçekleştirildi.Ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. 2018 yılına ait yönetim kurulu faaliyet raporu Kooperatif müdürü Reyhan Şenel tarafından okundu.Denetim kurulu raporu,bilanço,gelir tablosu ve tahmini bütçe kooperatif muhasebecisi Mesut Gülenay tarafından okundu.Üyelerce tüm maddeler oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.Sonra dilek ve temennilere geçildi bu kısımda Bucak belediye başkanı Emrullah Ünal’a söz verildi.Başkan Ünal yaptığı konuşmada ‘Mazbatamızı hayırlısıyla almış bulunmaktayız ve en kısa sürede Kooperatif başkanımız ile biraraya gelip sanayi sitemizin sıkıntı ve sorunları ile ilgili toplantı yapacak çalışmalarımıza başlayacağız.Ayrıca asfalt dökümüne 1-2 hafta içerisinde başlayarak esnafımızın beklentisini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kapanış konuşmasını yapan Başkan Muzaffer Doğan ise yıllardır yönetim kuruluna verdikleri destekten dolayı ve tüm misafirler ile üyelere katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerini sundu.

Bucak Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 41.olağan genel kurulu sonrası Belediye başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri olarak Başkan Muzaffer Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Bucak Sanayi SitesiSerdar BeslerMuzaffer DoğanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.