Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Burdur'un Bucak ilçesinde sanayi esnafının uzun süredir talep ettiği Halkbank Ortak ATM kurulumunun onaylandığını duyurdu. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Sanayi esnaflarımıza müjdeyi veriyoruz. Taleplerimizi ziyaretimize gelen vekillerimize ilettik ve girişimlerimiz olumlu sonuçlandı” ifadelerini kullandı.
Halkbank Ortak ATM İçin Yer Tespiti Başladı
Bucak Sanayi Sitesi’ne kurulacak olan Ortak ATM için Halkbank yetkililerinin hızlı bir şekilde yer tespiti çalışmalarına başladığı bildirildi. Bu sayede sanayi esnafı, banka işlemlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yapabilecek. Mehmet Yılmaz, “Halkbankası müdürümüzden, yer tespitinin ivedilikle yapılacağı bilgisini aldık. Bu hizmet, esnafımızın günlük ihtiyaçlarını karşılamada büyük kolaylık sağlayacak” dedi.
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz yaptığı açıklamada, " Sanayi esnaflarımıza müjdeyi duyuruyoruz.
Sanayi esnaflarımızın sanayi sitesine ORTAK ATM kurulması yönündeki talebleri ziyaretimize gelen vekillerimize ilettik.
Sanayi sitesine Halkbankası Ortak ATM kurulması yönünde girişimlerimiz olumlu sonuçlandı. İvedilikle yer tespitinin yapılıp kurtulacağı yönünde Halkbankası müdürümüzden bilgisini aldık sanayi esnafımıza müjdeyi duyuruyoruz.
Halkbankası ORTAK ATM kurulumunun onayında desteği için Sn. Adem KORKMAZ vekilimize ve Sn. Mustafa OĞUZ vekilimize esnaflarımız adına teşekkürü bir borç biliriz. " ifadelerine yer verdi.