Bucak Seyahat A.Ş’de Yeni Yönetim Kurulu Hızlı Başladı

Kadir Acet, Osman Torun ve İbrahim Günay'dan oluşan yeni yönetim kurulu, yapılan seçimlerin ardından Bucak Seyahat A.Ş.'yi daha ileri taşımak için kolları sıvadı.

Kadir Acet, Osman Torun ve İbrahim Günay'dan oluşan yeni yönetim kurulu, yapılan seçimlerin ardından Bucak Seyahat A.Ş.'yi daha ileri taşımak için kolları sıvadı.

“BUCAK SEYAHAT BUCAK’IN GURURU OLMUŞTUR”

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Acet, yaşanan süreç ile ilgili olarak NNC Medya’ya açıklamalarda bulundu. Başkan Acet,” Seçimle bu göreve layık görüldük ve görevimizi en iyi şekilde yapmak için çalışmalarımıza başladık.

Her şeyden önce Bucak Seyahat bir markadır. Burdur, Antalya, Isparta gibi  bilinen 3 tane büyük vilayete hizmet etmektedir. Bucak Seyahat her zaman Bucak’ımızın gururu olmuştur. İlçemiz stratejik bir konuma sahiptir. Bucak Seyahat’le ilgili olarak buranın gelişmesi ve daha iyi verim alabilmek için hem çalışanlarımızdan hem araç sahiplerinden daha iyi daha güzel nasıl yapabiliriz bunun araştırmacısı olacağız. Bucak Seyahat adına daha iyi hizmet verebilmek için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“GÜVENLİ VE KONFORLU YOLCULUK SUNACAĞIZ”

Bucak Seyahat A.Ş.’ye bağlı 95 üyenin bulunduğunu ifade eden Başkan Kadir Acet,  “Üyelerimizin desteği ve samimiyeti ile daha güzel işler peşinde olacağız. Sadece şehirler arası taşımacılık için değil ayrıca özel organizasyonlarda güvenli ve konforlu taşımacılık hizmeti veriyoruz. Bucak Seyehat olarak her geçen gün gücümüze güç yüzümüze yenilik katarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.