Bucak Seyahat'ten yetkisiz taşımacılık yapanlara sert uyarı

Bucak Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Aktaş, Yetkisiz taşımacılık yapanlara karşı yasal işlemler başlatılacağını ve bedellerini ağır ödeyeceklerini vurguladı.

Bucak Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Aktaş, yaptığı açıklamada, Burdur'da yetkisiz taşımacılık yapan kişi ve kuruluşlara karşı sert bir uyarıda bulundu. Aktaş, Bucak Seyahat'in D1, D2 ve D4 karayolunda yetkili tek firma olduğunu ve yıllık tüm belge harçlarını, sigorta, kasko, koltuk sigortası ve vergilerini ödediğini vurguladı.

Aktaş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İlimizdeki bütün taşımacılık yapan kişi, kurum ve kuruluşlara duyurulur.

Bucak Seyahat, D1, D2 ve D4 karayolunda yetkili bütün taşımaları, tarifeli ve tarifesiz yolcu taşımalarını yapmaya yetkili ve yıllık bütün belge harçlarını, sigorta, kasko, koltuk sigortası ve vergilerini ödeyen TEK FİRMADIR.

Ancak, yetkisiz taşımacılık yapan bazı şahıslar var. Bu kişiler, sadece öğrenci servisi (MÜCAVİR ALAN) içi öğrenci çekmeye yetkili olmalarına rağmen, Bucak-Antalya, Bucak-Burdur, Bucak-Isparta gibi güzergahlarda da yolcu taşımacılığı yapıyorlar. Bu durum, hem yasalara aykırıdır hem de yolcuların güvenliğini tehdit etmektedir.

Bugün itibari ile, Bucak Seyahat ve üyelerinin ekmeği ile oynayacak, ekmeğini çalmaya göz dikecek her kişi ve kuruma karşı yasal işlemler başlatılacaktır. Bedelini çok ağır ödeyeceklerdir.

Bucak SeyahatyetkisiztaşımacılıkuyarıÖnder AktaşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.