Bucak'ta 1 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga Davasında Yeni Gelişme

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Boğazköy'de 1 kişinin hayatını kaybettiği olay sonrasında tutuklanan 2 kişiden birisi tahliye edildi.

17 Temmuz Pazar günü Burdur'un Bucak İlçesi'nde meydana gelen silahlı kavga sonrasında 2 kişi tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti.

20 Temmuz Çarşamba günü görülen dava sonrasında 2 kişinin tutuklanması üzerine, yapılan itiraz sonucunda tutuklanan kişilerden birisinin salıverilmesine karar verildi.

ANNE TAHLİYE EDİLDİ

Gelen bilgilere göre, Boğazköydeki ölümlü olay nedeniyle tutuklananlardan anne N. A avukat Burak Yamanın itirazı sonucu itirazı inceleyen Burdur Ağır Ceza Mahkemesince itiraz kabul edilerek tahliyesine karar verilmiştir.

Tahliye kararının ardından açıklamada bulunan Avukat Burak Yaman, " Tahliyeden sonra N.A Bucak Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe ile başvurarak F.K ve ölenin kardeş ve çocuklarının yeniden haksız bir saldırıda bulunmalarının önlenmesi için güvenlik kuvvetlerine bilgi Verilmesini talep etmiştir." denildi.

NE OLMUŞTU ?

Bucak ilçesine bağlı Boğazköy'de 17 Temmuz Pazar günü sabah saatlerinde iki grup arasında çıkan kavga sonrasında Hüseyin Koşdili hayatını kaybetti.

Boğazköy'de bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla bağlantısı olan 2 kişi tutuklanmıştı.

Olay sonrasında, yaşanan silahlı kavga olayı ile bağlantılı olduğu belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

Kavganın büyümesi ile Hüseyin Koşdili'yi tüfekle ateş ederek vuran H. E. A ile N. A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gözaltına alınan diğer kişi F. K. ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Boğazköy silahlı kavgaBucak silahlı kavgaBurdur silahlı kavgaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.