Bucak’ta 12 bin 869 Öğrenci Karne Aldı

2018 – 2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemi, Bucak ilçesinde 74 kurumda 12 bin 869 öğrenciye dağıtılan karne ile sona erdi.

2018 – 2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemi, Bucak ilçesinde 74 kurumda 12 bin 869 öğrenciye dağıtılan karne ile sona erdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Bucak ilçesinde de İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan ve şube müdürleri ile birlikte Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda ve Bucak Anadolu Lisesi’nde karne dağıtım törenine katıldı.

İlk olarak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda karne dağıtan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sezgin, “Bugün 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın karne günü. İlçemizde yaklaşık 12 bin öğrencimiz bugün karnelerini aldı. Bizde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda karne heyecanına katıldık” dedi.

Karne dağıtmadan önce öğrencilere tavsiyelerde bulunan Sezgin, “Karneniz, sizin derslerinize olan ilginiz, ödevlerinizi yaparken dikkatiniz, gayretiniz öğretmenlerinizin derslerde anlattığı konuları ne derece öğrenmeni ile ilgili bir sonuç belgesidir. Ama ilk yarıda bu sonuçta eksikliğimiz var ise ikinci yarıda telafi edeceğiz. Tatilde bol bol dinleneceğiz, gezeceğiz, oyun oynayacağız ama kitap okumayı da ihmal etmeyeceğiz. BEKAP’tan da bizim size bir karne hediyemiz var. Geçen yıl da sinema günleri yapmıştık. Bu yıl da sinema günleri yapıyoruz. Sinema izlemeye gittiğinizde mısırınızı, naneli şekerinizi alacaksınız ve filmi izleyeceksiniz. Okullarınıza belirlenen günlerde geleceksiniz. Diğer günlerde de ailelerinizden izin alarak gelebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından öğrencilere karne dağıtan Sezgin, Bucak Anadolu Lisesi’nde de karne dağıtım törenine katıldı. Sınıfta karne dağıtan Sezgin daha sonra okul öğrencilerine toplu şekilde hitap etti ve iyi tatiller diledi.

karne günüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.