Bucak'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi'ne Özel İkram

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla teravih namazı sonrası vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulundu.

Bucak'ta Teravih Sonrası Çanakkale Zaferi Anıldı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla teravih namazı sonrası vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulundular.

Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bu akşam Teravih namazı sonrasında Milletvekilimiz Mustafa Oğuz, İlçe Başkanımız Osman Taşkın, teşkilatımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte SKM’de vatandaşlarımıza Çanakkale Zaferimizin 109.yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ecdadımızın 109 yıl önceki yemek menüsü olan üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulunduk.

18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 109. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz."

Programda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, SKM personeli ve vatandaşlar yer aldı.

 

 

Burdur 18 Mart Çanakkale Zaferiikramüzüm hoşafıhoşafekmekEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.