BUCAK’TA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI YAPILDI

Bucak'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yılı anma ve kutlamaları Kültür Merkezinde yapıldı. Kültür Merkezindeki anma ve kutlama programına Kaymakam ve Belediye Başkan vekili …

Bucak’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yılı anma ve kutlamaları Kültür Merkezinde yapıldı. Kültür Merkezindeki anma ve kutlama programına Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin , Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, İlçe Başkanı Serdar Besler, resmi kurumların amir ve müdürleri yanı sıra öğrenci ve öğretmenler gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Kültür Merkezinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıl dönümü yapılan etkinliklerde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Bucak Oğuzhan Ortaokulu Müdürü Mehmet Kaplan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Daha sonra 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıl dönümü dolayısı ile okullar arası yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ilk üçe giren öğrencilerin ödülleri verildi. Öğrenciler günün önemini belirtir şiirler ve Çanakkale savaşı ile ilgili kısa film gösterimi sunuldu.

Programa katılan gaziler çocukların gösterisinde gözyaşlarını tutamadı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma ProgramıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.