Bucak’ta 2 Mahalleye Daha Sıcak Asfalt Dökülecek

Bucak Belediyesi, sıcak asfalt yapacağı mahalle ve caddelerde alt yapı çalışmalarını yapmaya devam ediyor.İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, çalışmaların yapıldığı mahallelere giderek incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Fatih ve Barbaros Mahallesi'nde …

Bucak Belediyesi, sıcak asfalt yapacağı mahalle ve caddelerde alt yapı çalışmalarını yapmaya devam ediyor.İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, çalışmaların yapıldığı mahallelere giderek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Fatih ve Barbaros Mahallesi’nde sıcak asfalt dökülecek yolların alt yapı çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, “Belediye ekiplerimiz plan dahilinde sıcak asfalt için çalışmaları sürdürüyor.İncelemelerini yaptığımız yollarda alt yapı çalışmaları tamamlandı ve asfalt dökümüne hazır hale getirildi. En kısa sürede sıcak asfaltı da dökerek mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

sıcak asfalt yol yapım çalışmasıasfaltTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.