Bucak’ta 23 Nisan Kutlamaları, Çelenk Sunma İle Başladı

Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilk tören Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlendi.

Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilk tören Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 99. yıl kutlamaları dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma törenine Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahdet Nart, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, rasmi dairelerin müdür, amirleri, sivil toplum örgütü dernek ve oda başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Atatürk Anıtına çelenk koydu, daha sonra, siyasi partilerden İYİ Parti ilçe Başkanı Safa Sönmez çelenk koydu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören sona erdi.

23 Nisan KutlamalarıUlusal Egemenlik ve Çocuk BayramıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.