Bucak'ta 4 kişi tutuklandı! Zehir ticaretine izin yok!

Bucak'ta 4 kişi tutuklandı! Zehir ticaretine izin yok! - Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bucak ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan bir çeteyi çökertti. 4 kişi uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Bucak ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan bir çeteyi çökertti. Operasyonda 55,76 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 19.03.2024 tarihinde Burdur'un Bucak ilçesinde birlikte hareket ettiği tespit edilerek  durdurulan (2) ayrı çekici de yapılan aramada; 55,76 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar  ele geçirilmiş, çekicilerde bulunan (L.Y.) , (H.H.Ö.), (A.Ç.) ve (İ.D.)  isimli şahıslar "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçu kapsamında aynı gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

tutuklandızehirticaretizinTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.