Bucak’ta Ada Mimarlık Vitra Mağazası açıldı

Burdur’un Bucak ilçesinde Ada Mimarlık tarafından hayata geçirilen Vitra mağazası, törenle açıldı. Açılışa protokol ve çok sayıda davetli katıldı.

Burdur’un Bucak ilçesinde Ada Mimarlık Vitra mağazası, bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa ilçe protokolü, iş dünyası temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Yoğun İlgi

Bucak'ta gerçekleştirilen mağaza açılışı, kurdele kesimi ve dualarla başladı. Açılış törenine Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve Yönetim Kurulu, CHP Bucak İlçe Başkan Vekili Gökhan Acar, MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Kahraman, Duranlar Süt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Süleyman Duran, Vitra Banyo Uluslar Arası Ticari Direktörü Serhat Sabaz, Vitra Banyo Türkiye Satış Direktörü Tuncer Yaman, Vitra Karo Türkiye Satış Direktörü Mert Sevil ve çok sayıda davetli katıldı.

"Bol Kazanç ve Başarı Getirmesini Diliyorum"

Vitra Banyo Uluslar Arası Ticari Direktörü Serhat Sabaz yaptığı konuşmada, “Bu anlamlı günde bizlerle olduğunuz için teşekkür ederim. Ada Mimarlık ailesine, emeği geçen tüm çalışanlara ve destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Mağazamızın bol kazanç ve başarı getirmesini diliyorum” sözlerini kaydetti.

“Kaliteyi Bucak’a Taşıyoruz”

Ada Mimarlık Vitra Mağazasının sahibi Nuri Üner ise açılışta yaptığı açıklamada “Bugün bizim için çok değerli bir başlangıç. Vitra markasını Bucak’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mimari tasarımdan uygulamaya kadar tüm süreçlerde kaliteli markalarla çalışıyoruz. Bu yatırımla hem ilçemize katkı sunmak hem de kaliteli yapılara öncülük etmek istiyoruz. Tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

"İlçemize Değer Katacaktır"

Açılışa katılan Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, yaptığı konuşmada genç girişimcilerin yanında olduklarını belirterek, "Genç kardeşlerimizin Bucak’ta kalmasını ve istihdam alanları oluşturmalarını çok önemsiyoruz. Açılışını yaptığınız bu işletme ilçemize değer katacaktır. Hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum.” vurguladı.

"Her Açılış İlçeye Katkıdır"

Duranlar Süt A.Ş. Yönetim Kurulu ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Süleyman Duran ise Ada Mimarlık’ı kutlayarak, “İlçemize yapılan her yatırım bizler için kıymetli. Vitra gibi güçlü bir markayı Bucak’la buluşturan bu girişimi tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Açılışın ardından mağazayı gezen konuklar, ürünleri yakından inceleyerek işletmeye bol kazanç ve başarı temennilerinde bulundu.

Bucak halkına kaliteli ve modern yapı çözümleri sunmayı amaçlayan Ada Mimarlık, Vitra ve Artema ürünlerini ilçeye getirerek geniş bir ürün yelpazesi ile kaliteyi sizlere sunuyor. Ayrıca Ada Mimarlık, teknik ekibiyle projelerinizde kullanacağınız ürünleri tüm detaylarıyla planlama imkanı sunuyor.

1100 m2 alana sahip Ada Mimarlık mağazasında tüm ürünleri teşhirlerimizden gelip beğenebilirsiniz.

Ada Mimarlık Vitra'da Seramik ve Porselen çeşitleri,

Vitrifiye Ürünleri

Eviye ve Lavabo Bataryaları,

Seramik Yapıştırıcıları Ve Yapı Kimyasalları,

Özel Duş Sistemleri Ve Duş Bataryaları ,

Ankastre Batarya çeşitleri

Vitra Banyo Mobilyaları,

Klozet Ve Gömme Rezervuarlar,

Banyo Aksesuarları

HÜPPE Duşakabin sistemleri Bulunuyor. 

Ada Mimarlık Vitra Artema satış noktası, hafta içi ve Cumartesi günleri 08.30-18.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Tel: 0505 906 20 50 - 0505 185 93 75

Adres: Mehmet Akif Mahallesi 2529 Sokak No:21/A Bucak/Burdur (Sanayi Sitesi Karşısı)

Ada MimarlıkVitra ArtemaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.