BUCAK’TA AĞAÇ BUDAMA KURSU BAŞLIYOR

Bucak Halk Eğitim Merkezi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar aylarına yaklaştığımız bu günlerde Ağaç Budama Kursu düzenleniyor. Bucak Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak olan Ağaç Budama Kursu 23 Şubat Cumartesi günü …

Bucak Halk Eğitim Merkezi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar aylarına yaklaştığımız bu günlerde Ağaç Budama Kursu düzenleniyor. Bucak Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak olan Ağaç Budama Kursu 23 Şubat Cumartesi günü başlayacak.

Ağaç Budama Kursunda kursiyerlere 2 gün boyunca ağaç budama konusunda teorik eğitim verilecek. Önümüzdeki haftalarda da farklı bahçelerde kursiyerlere uygulamalı ağaç budama eğitimi verilecek. Konuyla ilgili bilgi veren Bucak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Öztop, kursun ilk hafta teorik, sonraki haftalarda ise belirlenen bahçelerde uygulamalı olarak yapılacağını ifade etti. Bucak Halk Eğitim Merkezi Yaşlı Bakım Merkezi ve İşkur işbirliği ile %50 istihdama yönelik meslek elemanı kursunun da 20 Şubatta açıldığını belirten Öztop, 20 Şubat’ta başlayacak olan kursta kursiyerlere günlük 50 lira harçlık verildiğini ve açılan işyerlerinin 12 kişiden 6 tanesini istihdam etmek zorunda olduğunu söyledi.

KAYNAK: KANAL 15

AĞAÇ BUDAMA KURSUBucak Halk Eğitim MerkeziMusa ÖztopTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.