Bucak'ta AK Gençlik yönetimi belli oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları'nda yeni yönetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim kurulunda Abdurrahman Sefa Demirel başkanlığa seçildi.

AK Parti Bucak Gençlik Kolları'nda Yeni Yönetim Kurulu belli oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları'nda yeni yönetim kurulu belirlendi.

AK Parti Bucak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Sefa Demirel, yaptığı açıklamada, "Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızla yapılan istişareler sonucu ilçemizi ve ülkemizi 2024, 2053, 2071 hedeflerine ulaştırmak gayesiyle oluşturduğumuz AK Parti Bucak İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan diliyorum" dedi.

Demirel, "Kuruluşumuzdan bugüne kadar Bucak teşkilatlarımız da görev alan herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Yönetim Kurulumuz da yeni görev üstlenecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. 2024'e giden yolda; Büyük ve güçlü Türkiye mücadelemizde gençlerimize önemli görevler düşüyor. Çok çalışacağız, çok yoruluruz! Bu kez 2024 Yerel seçimlerinde sandıkları gençlerimizle birlikte fethedeceğiz!" ifadelerini kullandı.

BUCAK GENÇLİK KOLLARI İLÇE BAŞKANI : ABDURRAHMAN SEFA DEMİREL

EMRULLAH DİKİCİ ENVER GÜNDÜZ SİNAN YILDIZ KIYMET KOÇAK MUSA BALGAMIŞ MURAT ALTINKAYNAK ALİ BOZKURT AYBERK DURNA FURKAN AY ÖMER UYSAL ALİ EMRE KORKMAZ HALİME UYSAL ALEYNA ÇELİK HARUN ULUIŞIK BAYRAM ALİ SARIKAYA HASAN BOZKURT BUĞRA ŞABAN YÜCE ALPARSLAN KURUM BÜŞRA UYSALER AHMET ALİ TAŞKIN SÜLEYMAN YİĞİT HÜSEYİN KARADAŞ EMRE ÖZTÜRK BEYTULLAH TΟΡΑΚ ORHAN DEMİRCAN R.ERDEM KORKMAZ İSMAİL ALTAY UĞUR OCAK HÜSEYİN GÜNEY İ.EMRE ÖZKAYA BARIŞ OKTAY SERGEN YENİCE AYŞE TOSUN AHMET DİKMEN MUHAMMED ALİ DAĞLI FURKAN GÜL FAHREDDİN KAYACAN SALİH SEFA TALAYMAN OSMAN ALTUNDAŞ

Ak parti Bucak gençlik kollarıyönetimAbdurrahman Sefa DemirelTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.