Bucak'ta Akdeniz Belediyeler Birliği Üyeleri Belli Oldu!

Bucak Belediye Meclisi, yeni dönem için Akdeniz Belediyeler Birliği Üyelerini seçti. Yapılan oylamada CHP'den Ömer Özer asil üye, Hüseyin Göktur ise yedek üye seçildi. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş de başkan doğal üye olarak Bucak'ı temsil edecek.

Burdur'un Bucak ilçesinde Bucak Belediye Meclisi yeni dönem için Akdeniz Belediyeler Birliği Üyeleri seçimini yaptı.

Canlı yayında NNC Haber tarafından facebook ve youtube kanallarında da canlı olarak yayınlanan yeni dönemde Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün liderliğinde toplanan Bucak Belediye Meclisinde Akdeniz Belediyeler Birliği Üyeleri seçildi.

Yapılan oylama ile Bucak Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği Üyesi olarak CHP'den Ömer Özer seçilirken, yedek üye ise yine CHP'den Hüseyin Göktur belirlendi. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ise, başkan doğal üye olduğu için Bucak Belediyesini, Akdeniz Belediyeler Birliğinde temsil edecek.

Bucak Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği üyeleriBucak Belediye Meclisi ToplantısıAkdeniz Belediyeler Birliği üyeleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.