Bucak’ta Anlamlı Ziyaret: Regaip Kandili Dolayısıyla Hastalara Karanfil ve Sipsi Şekeri Dağıttılar

Bucak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Regaip Kandili nedeniyle Bucak Devlet Hastanesi'nde karanfil ve Bucak'ın meşhur sipsi şekerini dağıttılar. Bucak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul öğretmenleri gözetiminde, Bucak Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara, hasta yakınlarına …

Bucak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Regaip Kandili nedeniyle Bucak Devlet Hastanesi’nde karanfil ve Bucak’ın meşhur sipsi şekerini dağıttılar.

Bucak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul öğretmenleri gözetiminde, Bucak Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara, hasta yakınlarına ve hastanede görevli doktor ve hemşirelere karanfil ve Bucak’ın meşhur sipsi şekerini dağıttılar. Hoş sürpriz karşısında duygulanan hasta ve hasta yakınları, imam hatip öğrencilerine teşekkür ettiler.

Bucak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen burada yaptığı açıklamada “Rahmet, mağfiret, manevi huzura ve arınmaya vesile mübarek ayların başlangıcı, üç ayların müjdeleyicisi Regaib Kandili’ nde, manevi iklimi ile benliğimizi kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan üç aylara ulaşmanın mutluluğunu inşallah bir kez daha yaşayacağız. Bizde öğrencilerimizle birlikte hastane ziyaretinde bulunarak hastalarımızın ve sağlık personelinin kandilini kutladık. Tüm halkımızın Regaip Kandili hayırlı olsun. ” dedi.

Bucak Anadolu İmam Hatip LisesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.