Bucak’ta Anne Adaylarına “Gebelik Eğitimi” Verildi

Bucak Devlet Hastanesi gebe okulumuzda gebelik dönemi, doğuma hazırlık, yeni doğan bakımı, lohusalık dönemi sınıflarımız bulunmaktadır. Gebelik sınıfımızda sağlıklı bir gebelik süreci için sağlıklı beslenme, gebelikte yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri, bebeğin gelişimi, gebelikte tehlike …

Bucak Devlet Hastanesi gebe okulumuzda gebelik dönemi, doğuma hazırlık, yeni doğan bakımı, lohusalık dönemi sınıflarımız bulunmaktadır. Gebelik sınıfımızda sağlıklı bir gebelik süreci için sağlıklı beslenme, gebelikte yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri, bebeğin gelişimi, gebelikte tehlike işaretleri v.b konularda eğitimler verilmektedir.

Grup eğitimleri sayesinde diğer gebeler ile etkileşiminiz artırılarak, daha pozitif, mutlu ve sağlıklı bir gebelik geçirmeniz sağlanır. Doğuma hazırlık sınıflarımızda doğumda hormonların etkisi, doğum eyleminin aşamaları, doğumda kullanılan doğru nefes ve gevşeme teknikleri, ilaç dışı rahatlatıcı teknikler, masaj uygulamaları, doğum yöntemleri, doğum çantası hazırlığı, doğum sonrasında ten tene temasın sağlanmasının önemi konularında eğitimler verilmektedir. Bu eğitimler doğumun doğal ve sağlıklı bir eylem olduğunu fark etmenizi, bedeninize ve bebeğinize güvenerek, doğum anının heyecanını, doyumunu ve bebeğinize kavuşma anının mutluluk verici duygusunu yaşamanızı sağlayacaktır. Yenidoğan sınıfımızda bebek bakımı, bebek masajı, anne sütünün önemi ve emzirme, yenidoğan sağlığı gibi konularda eğitimler verilmiştir.

Eğitimlerini tamamlayan anne adaylarımızın diplomaları verilmiştir.

Gebelik EğitimiBucak Devlet HastanesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.