Bucak’ta Artan Hırsızlık Olayları, Vatandaşı Tedirgin Ediyor!

Burdur'un Bucak İlçesinde son günlerde artan hırsızlık olayları vatandaşların öfkesine neden oldu. Bucak ilçesinde son zamanlarda artan hırsızlık olayları Bucaklı vatandaşları tedirgin ederken, yetkililerin daha fazla önlem alınması istendi

Burdur’un Bucak İlçesinde son günlerde artan hırsızlık olayları vatandaşların öfkesine neden oldu.

Bucak ilçesinde son zamanlarda artan hırsızlık olayları Bucaklı vatandaşları tedirgin ederken, yetkililerin daha fazla önlem alınması istendi.

Hırsızların Mehmet Akif Mahallesi,Fatih Mahallesi, Çamlıca Mahallesi ve Onaç Mahallesi’nde bulunan evlere gece geç saatlerde girerek vatandaşların evlerinden soygun yaptıkları öğrenilirken, artan hırsızlık olayları nedeniyle vatandaşlar NNC Medya Whatsapp İhbar Hattı’na bir çok şikayette bulundu.

Evlerine hırsız giren vatandaşlardan bazıları, “4.katta bulunan dairemize mutfak balkonundan girmiş. Gece geç saatte biz uyurken girerek bazı eşyalarımızı çalmış. Yine ertesi gün komşumuzun evine girerek yine hırsızlık yapmış. Bunlar kimdir nedir bilmiyoruz ama artık can ve mal güvenliğimizden korkar hale geldik. Bir an önce emniyet ekiplerinin daha fazla önlem alması gerekiyor. Bu hırsızların da bir an önce yakalanması lazım” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yetkililerin, ilçede yaşanan hırsızlık olaylarının üzerinde titizlikle durmaları gerektiğini söyleyen hırsızlık mağduru bir başka vatandaş ise, “Kısa süre önce komşumun evine girerek 4 tane telefon ve bir miktar parasını çaldılar. Dün akşam ise başka bir komşumuzun evine girerek aramadıkları yer kalmamış. Yani hırsız nasıl bu kadar rahat olabiliyor. Uyuşturucuyla mücadele edildiği gibi hırsızlık olaylarıyla da mücadele edilmelidir. Halkın mağdur olması engellenmelidir.”diye konuştu.

hırsızlıkhırsızlık olayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.