Bucak'ta askere gidecek gençlere belediyeden asker çantası

Bucak Belediyesi, askere gidecek olan gençler için hazırladığı asker çantalarını dağıtıyor. İşte detaylar...

Bucak Belediyesi, askere gidecek olan gençler için hazırladığı asker çantalarını dağıtıyor.

Asker çantalarının içinde neler var ?

Bucak Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafından hazırlanan asker çantaları vatani görevini yapacak asker adaylarına dağıtılmaya devam ediliyor. Çantanın içinde atlet, iç çamaşırı, duş lifi, sabun, tıraş bıçağı, tıraş köpüğü, tıraş kolonyası, ayakkabı boyası, diş macunu, diş fırçası, tırnak makası, terlik ve ihtiyaç duyulacak diğer malzemelerin bulunduğu çantalar sevk (sülüs) belgesi ile belediye özel kalem müdürlüğüne başvuran gençlere teslim ediliyor. Yaklaşık 2 sene önce hayata geçirilen bu uygulama sayesinde askere gitme hazırlığı yapan gençler bir maddi külfetten de kurtulmuş oluyor.

Asker çantalarını almaya gelen gençlere sürpriz

Asker çantalarını teslim almaya gelen gençler sürprizle karşılaştı. Hazır askerlere Asker Çantalarını Belediye Başkanı Emrullah Ünal verdi. Asker adaylarına hayırlı tezkereler dileyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Vatani görev hazırlığında olan gençlerimizin asker çantaları bizden olsun istedik. Askerlerimize kışlaya adım attığı ilk anda lazım olacak malzemelerin listesini yaptıktan sonra bu çantayı doldurduk. Şimdiden tüm askerlerimize sağlıklı ve hayırlı tezkereler diliyorum. Hayır dualarımız Askerlerimizle birlikte.” dedi.

Bucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.