Bucak'ta Ayşe Ergin sahada! Mahalleliyle Buluşuyor

Burdur'un Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Ergin, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlatıyor ve sorunlarını dinliyor.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Ergin, mahallesindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle sakinleriyle bir araya gelmeyi sürdüren Ergin, kendisini ve ekibini tanıtarak mahalleliden destek istiyor.

Aza adayları ile birlikte sokak sokak, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla buluş Muhtar Adayı Ayşe Ergin, Kendisini ve ekibini tanıtarak projelerini anlatırken, Mahallelinin sorun ve taleplerini dinliyor.

Mahallelinin gönlünü kazanmak için sahada olduğunu belirten Ayşe Ergin yaptığı açıklamada, " Mahallemizin muhtarı olmak için aday oldum. Mahallemize daha güzel hizmetler getirmek için çalışmaya hazırım. Mahalleliden destek bekliyorum." dedi.

Ayşe ErginBucak muhtar adaylarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.