Bucak’ta Bakkalın Fendi; A101’i Yendi

Burdur'un Bucak ilçesinde Konak Mahallesi'nde mahalle bakkalının yanına açılan A101 mağazasının şubesi kapatıldı.

Burdur’un Bucak ilçesinde Konak Mahallesi’nde mahalle bakkalının yanına açılan A101 mağazasının şubesi kapatıldı. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, bakkala sahip çıkan mahalle halkına teşekkür ederek, “Bucaklı hemşehrilerimize bakkallarımıza sahip çıktıkları için yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Hökez Bulvarı’nda yıllardır bakkal olarak faaliyet gösteren Bilal Market’in yan tarafına geçen yıl A101 şubesi açıldı.Aradan geçen zamanın ardından A101 mağazası geçtiğimiz günlerde kapatıldı.Bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, “Hökez bulvarına bir yıl kadar önce bakkalımızın yanıbaşına kurumsal perakendecilerden biri olan A 101 açıldı. Bakkal bir aya kalmaz pes eder diyenlere inat tam bir yıl faaliyetini sürdürdü ve Bakkalımız ayakta kaldı A 101 arefeyi gördü bayramı göremedi.Bucaklı hemşehrilerimize bakkallarımıza sahip çıktıkları için yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

A101Yusuf ErdoğduHökez BulvarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.