Bucak’ta Başkan Adayları Yan Yana İlber Hoca’yı Dinledi!

Tarihçi-yazar Prof. Dr.İlber Ortaylı'nın konferansını dinlemek için çok sayıda isim Bucak HTMYO Konferans salonuna akın etti.500 kişilik salona yaklaşık 850 kişi girerek İlber Ortaylı'nın konuşmasını dinledi

Tarihçi-yazar Prof. Dr.İlber Ortaylı’nın konferansını dinlemek için çok sayıda isim Bucak HTMYO Konferans salonuna akın etti.500 kişilik salona yaklaşık 850 kişi girerek İlber Ortaylı’nın konuşmasını dinledi.Sadece koltuklarda değil, yerlerde ve sahnede oturanlarda bu tarihi ana şahitlik ederken, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Bucak Belediye Başkanı olmak isteyen siyasi adaylar da konferansta yerlerini aldı.

Konferansa MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP Bucak Belediye Başkan adayı Azmi Özkurt, Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrulah Ünal ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Bucak İlçe Başkanı Aziz Yıldız, BBP Bucak İlçe Başkanı Abdurrahman Sarı ve BBP Bucak Belediye Başkan adayı Tekten Yılmaz ,Saadet Parti Bucak ilçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Oman Kızıltan olmak üzere siyasi isimler katıldı.

Yine kamu kurumlarında görev yapan müdür ve daire amirleri,MAKÜ akademisyenleri ve öğretim görevlileri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetli de konferansı izleyenler arasındaydı.

ilber ortaylıhtmyoAbdurrahman SarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.