Bucak'ta Beklenen isim Kadir Yaman Aday Adayı oluyor

Burdur'un Bucak ilçesinde aday adaylığı için uzun süredir adı geçen Kadir Yaman'ın kısa süre içerisinde başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Burdur'un Bucak ilçesinde aday adaylığı için uzun süredir adı geçen Kadir Yaman'ın kısa süre içerisinde başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaları atmasının ardından seçim sürecine girilirken, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için aday adayları da belirlenmeye başladı.

AK Parti Burdur'dan milletvekili aday adayı olacağı kulislerde konuşulan 'Sevdamız Millet Derdimiz Hizmet' sloganıyla Kadir Yaman'ın Perşembe günü başvuru yapacağı gelen bilgiler arasında.

Kadir Yaman Kimdir ?
Burdur'un Bucak ilçesinde 15 Ağustos 1976'da doğan Kadir Yaman'ın Baba adı Faruk, anne adı Kiraz'dır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olup; Anadolu Üniversitesi İşletme mezunudur.

17 yıllık Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleği sonrası 2001 yılında kurmuş olduğu firmada Sigorta Acenteliği yapmaktadır. Burdur Mali Müşavirler Odası aktif üyesi olup, Bucak Oğuzhanspor Futbol Kulübü’nde Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

2014 -2017 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aktif görevlerde bulunmuştur.

Orta düzeyde İngilizce bilen Kadir Yaman, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kadir YamanAK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Kadir YamanAK Parti Burdur Milletvekili Aday AdayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.