Bucak'ta 'Belediye 4.0' dönemi! Bucak Belediyesi dijitalleşiyor

Bucak Belediyesi Başkan Emrullah Ünal ile birlikte teknolojiden her anlamda faydalanmaya devam ediyor. Belediyenin geleceğine “Belediye 4.0” ile yön veriyor.

Dijitalleşen dünyada Bucak Belediyesi geleceğine “Belediye 4.0” ile yön veriyor. Bucak Belediyesi Başkan Emrullah Ünal ile birlikte teknolojiden her anlamda faydalanıyor. Bucak Belediyesi kullandığı yazılımlarla iş ve süreçlerini dijitalleştiriyor. Bucak Belediyesi, kent bilgi sistemi, Scada sistemi, Wifi Bucak, Dijital Arşiv, i-imar, e-ruhsat, yeşil dalga, park güvenlik kameraları, kitap ödünç verme sistemi, araç takip sistemi, sıfır atık mobil uygulama ve saha bilgi yazılım sistemi, akıllı su sayacı yükleme kioksu, Lora ile uzaktan su sayacı okuma, Bucak sıfır atık mobil uygulaması, e-plan, Tabportal, web tapu, e-akademi, Mobese, Tedes, e-belediye uygulamaları, su e-dergi, coğrafi bilgi sistemi, e-gazete, e-kitap, elektronik belge yönetim sistemi, akıllı ulaşım sistemleri uygulaması ile vatandaşların hayatını kolaylaştırarak ve belediyeye tasarruf sağlıyor.
Dijital çağ ile birlikte yeni bir sürecin başladığını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Her alanda olduğu gibi belediyecilik hizmetleri de dijitale kaymış durumda. Dijitalleşme bundan sonra da hayatın önemli bir parçası olmaya devam edecek. Bucak Belediyesi olarak pandemi dönemini biraz da fırsata çevirdiğimizi düşünüyorum. Bu dönemde hayata geçirdiğimiz uygulamalar ile dijital belediyeciliğin geleceğini de tasarlamaya çalışıyoruz. Belediye 4.0’a geçiyoruz” dedi.

Bucak belediyesi projeleriBucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.