Bucak'ta belediye temizliyor parkı kullananlar kirletiyor

Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan parklara gelenler çöpleri yere atıyor, kimileri ise parkta bulunan banklara eşyalara zarar veriyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan parklara gelenler çöpleri yere atıyor, kimileri ise parkta bulunan banklara eşyalara zarar veriyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, parklardan gelen fotoğrafları göstererek açıklamada bulundu.

Parkların her gün rutin temizliğini gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal, parkların umuma açık yerler olduğunu hatırlatarak temiz tutulması hususunda açıklama yaptı.

Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan parklarda her gün temizlik yapılsa da parkı kullananların çekirdek yiyip yere atmalarının yanı sıra, çöpleri de yere atmaları dolayısıyla hoş bir görüntü oluşmuyor.

Üşenmeden çöpleri yere değil çöp kovasına atalım sözleriyle vatandaşlara seslenen Başkan Emrullah Ünal, " Parklarımızın hergün rutin temizliğini gerçekleştiriyor, oyun gruplarımızın, banklarımızın ve kamelyalarımızın tadilatını yapıyoruz. Bu parklar hepimizin ve parklarımızda yeteri kadar çöp kovamız mevcut. Çöp kovalarımız bazı yerlerde elle atma uzaklığında bazı yerlerde ise 1-2 m uzaklıkta. Lütfen üşenmeyelim çöplerimizi yere değil çöp kovasına atalım. " ifadelerini kullandı.

Bucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.