Bucak'ta belediyeden aşure dağıtımı

Bucak Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Perşembe pazarında yaklaşık 5 bin kişiye aşure dağıttı. Detaylar haberimizde...

Bucak Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Perşembe pazarında yaklaşık 5 bin kişiye aşure dağıttı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve beraberindekiler, vatandaşlara kaselerde aşure dağıttı ve birlik, beraberlik, paylaşma ve bereketin simgesi olan aşurenin önemini vurguladı.

BUCAK BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI

Bucak Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla yaklaşık 5 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Perşembe pazarında aşure dağıtım alanına gelen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay ve Yönetim Kurulu üyeleri eline kepçeyi alarak vatandaşlara kaselerde aşure dağıtımı yaptı.

Paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşurenin birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesi temennilerinde bulunarak vatandaşlara ve esnafa aşure ikramında bulundu.

Bu vesileyle esnaf ve vatandaşların talep, öneri, istek ve şikayetlerini de dinleyen Başkan Ünal, "Şifa deposu olan aşure aşının şifa olmasını, birlik ve beraberliğimizin paylaştıkça artan bolluk ve bereketiyle gönüllere dokunduğu Muharrem ayının ise tüm hemşerilerimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Aşure HaftasıAşureBucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.