Bucak’ta Bir İlk: Diyet Yemekler Kapınıza Teslim!

Bucak ilçesinde bir ilk daha Diyetisyen Mustafa Yöntem tarafından gerçekleştiriliyor.

Bucak ilçesinde bir ilk daha Diyetisyen Mustafa Yöntem tarafından gerçekleştiriliyor.

İlçede ilk kez kapıya teslim diyet yemek servisi 1 Ocak 2019 itibariyle başlıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Dyt. Mustafa Yöntem, ”Diyet yapmakta iş şartlarından dolayı zorlanan bireylerin, işini kolaylaştıracak olan ve Diyetteki kilo verme başarınızı artıracak olan, bireye özel, kan bulgularına, vücut analizine ve yaşam-iş ortamına göre hazırlanmış yemekler ile 1 gün boyunca tüm ana öğün ve ara öğünlerinizi hazırlayıp kapıya teslim size sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Diyetisyen Mustafa Yöntem, “3 ana öğün + 2 ara öğün olmak üzere, bireyin Kan bulguları ve vücut analizine göre, kendi isteği doğrultusunda sevdiği besinlerden oluşan, sağlık durumuna göre hazırlanmış menülerle ,ısıya dayanıklı kaplarda, tüm gün yiyecek olduğunuz yemekler ve ara öğünleri adresinize teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.

Detaylı bilgi için 0 544 325 32 70 veya 0 248 325 32 70 nolu telefonları arayabilir ya da YöntemClinic’e başvurabilirsiniz.

diyet yemek servisitanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.