Bucak’ta bir ilk, Magic Slim(heykeltraş) Betuslimfit'te

Burdur'un Bucak ilçesinde verdiği hizmet ile beğeni kazanan Betuslimfit beslenme ve diyet kliniği, Magic Slim(heykeltraş) bölgesel incelme cihazı ile de sizlere hizmet veriyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde verdiği hizmet ile beğeni kazanan Betuslimfit beslenme ve diyet kliniği, Magic Slim(heykeltraş) bölgesel incelme cihazı ile de sizlere hizmet veriyor.

Cihazımız yüz,boyun,kol,sırt,göbek,kalça,bacak bölgelerinde etkili ve her bölgeye özel başlıklarıyla kişinin istediği bölgelerde incelme hizmeti alma şansı tanıyor.

Radyofrekans ve ses dalgalarıyla derinin altındaki yağ tabakalarına ulaşıp acısız ve ağrısız bir şekilde yağları parçalayarak bölgesel incelme ve sıkılaşma sağlıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel tanışma fiyatlarıyla artık hizmetinizde. Tanışma fiyatları 23 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Siz de geç kalmadan randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Betuslimfit Beslenme ve Diyet Kliniği
Tel: 0551 085 2073
Adres: Oğuzhan mahallesi hoca Ahmet Yesevi Caddesi no:1 kat:1 daire:12( üçgen kavşak Çamlıca pastanesi üstü) Bucak / Burdur

Betuslimfit beslenme ve diyet kliniğiBucak diyetisyenBurdur diyetisyenTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.