Bucak'ta Bir İlk Temassız Yeni Nesil Araç Yıkama Hizmetinizde

Cleanvac temassız yeni nesil araç yıkama ile aracınız çizilmeden fırça temassız yıkama hizmetinden Bucak'ta faydalanabilirsiniz...

Cleanvac temassız yeni nesil araç yıkama ile aracınız çizilmeden fırça temassız yıkama hizmetinden Bucak'ta faydalanabilirsiniz...

Bucak'ta hizmet vermekte olan Sönmez Petrol Opet, yeni bir hizmeti daha Bucak'a kazandırdı.

Temassız yeni nesil araç yıkama ile fırça teması olmadan araç çizilmeden yıkama işleminden açılışa özel fiyat ile yararlanabilirsiniz.

Araçınıza 3 aşamalı bu yıkama hizmetini kısa süreliğine 25 TL'ye alabilirsiniz.

Cleanvac Yıkama sistemi ile araç yıkamada, ileri teknoloji sensör ile araç tanıma işleminin ardından, alt yıkama, yan ve üst yıkama işlemleri yapılıyor. Ardından sinek ilacı ve durulama işlemi yapıldıktan sonra, basınçlı bol köpükleme ve basınçlı yıkama işleminden geçen aracınız, cila ve durulama işlemine tabii tutuluyor. Bu işlemlerinin tamamlanmasının ardından durulama ve kurutma işlemi sonrasında aracınız hazır hale geliyor.

Sizlerde elinizi ve herhangi bir fırça değmeden aracınızı yıkatmak için Sanayi yolu üzerinde bulunan Opet Sönmez Petrol'e giderek, 25 TL'ye bu hizmeti alabilirsiniz.

OPET SÖNMEZ PETROL Adres: Sanayi Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 24 (Sanayi Yolu Üstü) Bucak

araç yıkamayeniTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.