Bucak’ta Birlik Yönetimi Üyeleri Seçildi

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2019 yılı 1.olağan meclis toplantısı İl Genel Meclis Üyeleri ve Köy Muhtarlarının katılımıyla İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin başkanlığında yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2019 yılı 1.olağan meclis toplantısı İl Genel Meclis Üyeleri ve Köy Muhtarlarının katılımıyla İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin başkanlığında yapıldı. Birlik yönetimi için İl Genel Meclis Üyeleri Sami Uğur, İbrahim Avcıl ve Niyazi Bülbül Köy muhtarlarımızdan Çobanpınar Köyü Muhtarı Ali Ay, Karapınar Köyü Muhtarı Ali Özbek, Karacaören Köyü Muhtarı Mustafa Akçay, Uğurlu Köyü Muhtarı İbrahim Mutlucan, aday olmuş seçim sonucunda Sami Uğur 35, İbrahim Avcıl 34, Niyazi Bülbül 8, Ali Ay 25, Ali Özbek 24, İbrahim Mutlucan 9, Mustafa Akçay 9 almış olup Birlik yönetimi Sami Uğur İbrahim Avcıl Ali Ay ve Ali Özbek’ten oluştu.

Yapılan seçim sonrasında açıklamada bulunan Kaymakam Yalçın Sezgin, “Daha yaşanabilir köyler için birlik yönetiminin köylerimize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Köylere Hizmet Götürme BirliğiYalçın SezginÇobanpınar KöyüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.