Bucak'ta Çalınan Araç Isparta'da Yakalandı

Burdur'un Bucak ilçesinde 18 Şubat Pazar günü çalınan otomobil, Isparta'da yapılan operasyonda ele geçirildi. Şüpheli Samet K. ise uyuşturucu ve tutuklunun kaçması suçlarından da arandığı için tutuklandı.

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.K.'ye ait otomobilin çalınması olayında hırsızlık zanlısını kısa sürede yakalayarak tutukladı. Zanlının uyuşturucu ve tutuklunun kaçması suçlarından arandığı belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Burdur'un Bucak ilçesinde 18 Şubat Pazar günü saat 08:00 sıralarında Burdur ili Bucak ilçesinde otomobil çalındı. H.K.'ye ait olduğu öğrenilen 15 PD 864 plakalı aracın Yetmişevler Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde çalınması sonrasında Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan koordineli çalışmalar sonucunda PTS, KGYS ve çevre güvenlik kameralarından hırsızlığı gerçekleştiren erkek şahsın araç ile Burdur istikametine akabinde Isparta iline gittiği tespit edildi. Ekiplerin titiz çalışması sonucunda kameralardan eşkali belirlenen şüpheli Samet K.'nin uyuşturucu ve tutuklunun kaçması suçlarından arandığı da tespit edildi.

Ekiplerin çalışmaları sonucunda çalınan araç ile birlikte Isparta'ya giden Samet K. yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

araçhırsızlıkyakalandıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.