Bucak'ta Candemir Tel'de imalattan halka uygun fiyat

Candemir Tel İmalat Uygulama ve Hırdavat Malzeme Ticaret, imalattan halka uygun fiyatlarla hizmet veriyor.

Candemir Tel İmalat Uygulama ve Hırdavat Malzeme Ticaret, imalattan halka uygun fiyatlarla hizmet veriyor.

Candemir Tel İmalat Uygulama ve Hırdavat Malzeme Ticaret, imalattan halka uygun fiyatlarla hizmet veriyor.

Bahçe teli imalatı yapmakta olan Candemir Tel, kalvanizli boru, köşebent, beton direk, buhar kürlü beton direkler, kümes telleri, hırdavat malzemesi, naylon çeşitleri, silajlar, kümes, PVC kaplı teller, duvar üstü panel çeşitleri, bahçe kapıları, kum çimento ve birket ile Bucak Halkının hizmetinde.

İmalattan halka uygun fiyatlarla hizmet vermekte olan Candemir Tel, aynı zamanda araziye montaj, ev kenarları, duvar üstü panel çit montaj işlemlerini yapıyor.

Candemir Tel İşletme Sahibi Orhan Demircan, " Birçok ürün imal ederek, hemşehrilerimize sunuyoruz. İmalatın dışında montaj çalışmalarımız da mevcut. Kendimiz imalat yaptığımız için fiyatlarımız diğer firmalara göre oldukça uygun. Kalite ve uygun fiyatın adresi olarak Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz. " ifadelerini kullandı.

Candemir Tel İmalat Uygulama ve Hırdavat Malzeme Ticaret

İletişim : Orhan Demircan: 0553 326 37 88 İlyas Demircan : 0537 496 36 24 Adres: Mimar Sinan Mahallesi Yavuz Sultan Selim caddesi, No:1 Bucak Kahveler

uygun fiyatTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.