Bucak'ta CHP'nin başarısında rol oynayan Onur Nom, Hakan Açar'ın yönetiminde yer alacak

Bucak'ta CHP'nin 2023 yerel seçimlerindeki başarısında rol oynayan Onur Nom, 30 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan CHP Burdur İl Başkanlığı seçiminde Hakan Açar'ın yönetiminde yer alacağını açıkladı.

Bucak'ta CHP'nin başarısında rol oynayan Onur Nom, Hakan Acar'ın yönetiminde yer alacak

Bucak'ta CHP'nin 2023 yılındaki yerel seçimlerde %12'den %35'lere yükselmesinde rol oynayan Onur Nom, 30 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanlığı seçiminde Hakan Açar'ın yönetiminde yer alacağını açıkladı.

Nom, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılan Milletvekilliği seçiminde maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen Sayın Hakan Açar Başkanımızın Yönetiminde yer alıyorum. Kongremizin birer demokrasi şöleni olarak devam etmesini, Partimizin büyüyüp güçlenmesini, Atatürk İlkeleri ışığında demokrasi, Barış ve Adalet mücadelesinin sürdürülmesini temenni ediyor, Desteklerinizi bekliyorum #GadınBurdurGadınCHP #AhdeVefa" ifadelerini kullandı.

Nom'un açıklamasının ardından, Bucak'ta CHP'nin başarısında önemli rol oynadığına inanılan birçok kişi, kendisine destek mesajları gönderdi.

Onur NomCHP BurdurHakan AçaryönetimTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.