Bucak’ta çocukların torpil macerası yaralamayla bitti

Bucak'ta çocukların torpil macerası yaralamayla bitti. Bucak ilçesinde bulunan efendiler parkında, bir grup ortaokul öğrencisi eğleneceklerini zannederek şişenin içerisine 20 adet torpili koyarak patlattı.

Bucak’ta çocukların torpil macerası yaralamayla bitti.

Bucak ilçesinde bulunan efendiler parkında, bir grup ortaokul öğrencisi eğleneceklerini zannederek şişenin içerisine 20 adet torpili koyarak patlattı.

Patlamanın etkisi ile bir öğrenci ayağından yaralandı. Olayı gören vatandaşların 112 acil çağrı merkezine haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralı çocuğu hastaneye kaldırdı.

Son zamanlarda bu tür olayların giderek artması öğrenci velileri tarafından büyük tepki toplamaya başladı. Hemen hemen her markette, özellikle eğitim kurumlarının çevrelerindeki küçük bakkal/market tipi yerlerden öğrencilerin patlayıcı maddeleri alabiliyor olması, beraberinde bu tür kazalara da ortam hazırlamış oluyor. Vatandaşlar bir an önce tedbir alınmasını, 18 yaşından küçük çocuklara yanıcı patlayıcı madde satılmaması konusunda ağır yaptırımların devreye sokulmasını istiyorlar.

bucak torpil patlamasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.