Bucak’ta Çöp ev Temizlendi

Bucak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan kontrollerde çukur Mahallesinde tespit edilen çöp ev temizlendi.

Bucak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan kontrollerde çukur Mahallesinde tespit edilen çöp ev temizlendi.

Burdur’un Bucak ilçesi Çukur mahallede bulunan bir evde, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte kötü kokular yükselmeye başladı. Civarda bulunan vatandaşların durumdan rahatsız olması ile Çukur  mahalle muhtarı Ramazan Ocak ilgili birimlerle görüşerek bilgi verdi.

Bucak belediyesi temizlik hizmetlerine haber verilmesi ile durumu yerinde inceleyen görevliler harekete geçti. Evde temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken, çıkarılan çöplerin ardından bölgede ilaçlama çalışması yapıldı. Çukur Mahallesi’nde bulunan müstakil evin bahçesi ve odalarından 21 kamyon çöp götürüldü.  Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, “Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi talimatını veren Belediye Başkanı Emrullah Ünal başta olmak üzere mahalle muhtarımıza ve  tüm belediye personeline teşekkür ediyoruz” dediler.

Haber: Doğan ŞAHİN

bucak belediyesi temizlik işleri müdürlüğüçöp ev temziliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.