Bucak'ta Çöpler Geri Dönüşümle Gelir Kapısı Oldu! Emrullah Ünal bu sözlerle açıkladı

Bucak Belediye Başkanı ve Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Bucak'ta atıkların geri dönüşümle gelir kaynağına dönüştüğünü açıkladı.

Bucak Belediye Başkanı ve Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, sosyal medya hesabı üzerinden videolu bir mesaj yayınlayarak geçen dönemde yaptıkları çalışmaları takipçileriyle paylaştı.

Birlik Bütçesine Gelir Kazandırdık!

Sosyal medya hesabı üzerinden videolu mesaj yayınlayan Bucak Belediye Başkanı ve Bucak Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal geçen dönemde yaptıkları kazanımları takipçileriyle paylaştı. Artık Bucak atıklarının geri dönüşümle gelir haline geldiğini belirten Ünal; ''Bucak'ta çöpler artık Burdur Belediyeler Birliği Katı Atık Bertaraf Tesisine taşınıyor.'' dedi.

Bucak için, 6 Adet Çöp Treyleri ve 3 Adet Çekici!

Yaptığı paylaşımla Emrullah Ünal; ''Burdur Belediyeler Birliği başkanlığına seçilmemden sonra Belediyeler Birliği bünyesinde kurulan Katı Atık Bertaraf Tesisinin amacına uygun olarak bölgeye hizmet vermesi için Birliğe 6 adet çöp treyleri ve 3 adet çekici kazandırdık. Bucak ve diğer ilçelerden çöplerin katık atık tesisine taşınmasını sağladık. Böylece her ay düzenli olarak çöpten elektrik üreterek birlik bütçesine de gelir kazandırdık.'' dedi.

çöpgeri dönüşümgelirEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.