Bucak’ta Defter ve Kağıt İçin Geri Dönüşüm Hamlesi

Bucak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle öğrencilerin dönem boyunca kullandıkları defter,kağıt ve diğer benzeri malzemeler Sıfır Atık Projesi kapsamında evlerden alarak geri dönüşüme kazandırmak için çalışmalara başlıyor. Bucak Belediyesi Çevre …

Bucak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle öğrencilerin dönem boyunca kullandıkları defter, kağıt ve diğer benzeri malzemeler Sıfır Atık Projesi kapsamında evlerden alarak geri dönüşüme kazandırmak için çalışmalara başlıyor.

Bucak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’den yapılan açıklamada, “Okulların kapanması ile birlikte kullanılmış defter, kağıt vb. atıkların geri dönüşüme kazandırılması için duyarlı vatandaşlarımızın 325 2845 (325 ATIK) no’lu iletişim hattımızla irtibata geçmesiyle müdürlüğümüz personeli atıkları adreslerden teslim almıştır.

Unutmayalım ki, bir ton kağıt atığın geri kazanılması 17 ağacı kesilmekten kurtarır” ifadeleri kullanıldı.

Bucak Belediyesibucak geri dönüşümTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.