BUCAK’TA DERECEYE GİREN OKULLAR BELLİ OLDU

Dönem boyunca çok çalışan, destekleriyle gücümüze güç katan okul temsilcilerimizle şimdi eğlence zamanı!!! Gençlerimizin yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmeleri adına Bucak Gençlik Merkezi olarak okul temsilcileri arası voleybol turnuvası düzenledik.

Dönem boyunca çok çalışan, destekleriyle gücümüze güç katan okul temsilcilerimizle şimdi eğlence zamanı!!!

Gençlerimizin yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmeleri adına Bucak Gençlik Merkezi olarak okul temsilcileri arası voleybol turnuvası düzenledik. Oldukça eğlenceli ve çekişmeli geçen bir haftalık turnuva sonucunda dereceye giren okullarımıza kupa ve madalya takdim ettik. Katılımlarından dolayı merkezimizle okullarımız arasında köprü vazifesi gören okul temsilcilerimize ve diğer katılımcı gençlerimize çok teşekkür ederiz. Dereceye giren okullarımız:

1. Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi

2. Bucak Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3. Bucak Anadolu Lisesi

BUCAK’TA DERECEYE GİREN OKULLARBucak Mehmet Cadıl Anadolu LisesiBucak Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiBucak Anadolu LisesiBucak Gençlik Merkezivoleybol turnuvasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.